Hoe vind ik een vakman?
Bekijk de mailing online

Hoe vind ik een vakman?
Voor Meestersgilde is dat geen vraag.


Een prangende vraag kan het zijn, voor mensen die Meestergilde niet kennen: hoe vind ik een vakman? In de media en bij bedrijven die actief zijn in de bouw en vastgoedzorg horen we die vraag ook vaak. Het capaciteits – en kwaliteitsvraagstuk rondom de inzet van vakpersoneel is een hot item. Begrijpelijk, want vakmensen zijn onmisbaar.
Alstublieft: 750 vaklieden!

Het wekelijks groeiend personeelsbestand van Meestersgilde bestaat uit circa 750 gekwalificeerde vaklieden. Deze vaklieden hebben wij in de afgelopen 13 jaar zorgvuldig geworven en geselecteerd. Lees verder
De kunst van een vakman vinden

Vakmensen vinden is een kunst, die we bij Meestergilde goed beheersen. Onze jarenlange ervaring én de opgebouwde goede naam als werkgever maakt dat we hier succesvol in zijn. Vakmensen werken graag samen met Meestergilde.
Lees verder
Wervingssite voor vakmensen

In april 2017 lanceerden we onze wervingssite. En met succes! Nog dagelijks ontvangen we nieuwe aanmeldingen. Door middel van koppelingen aan andere vacaturesites is het bereik met de vacatures van Meestersgilde enorm. Lees verder
Wat onze klanten vinden

Tja, uiteindelijk draait het niet om wat wij zeggen maar wat onze klanten vinden. Ons doel is simpel: tevreden klanten, die geholpen zijn door tevreden vakmensen. We laten ze beiden aan het woord op onze website op de pagina ‘referenties’.
meestersgilde.nl/referenties
Zomervakantie 2017

Net als alle andere jaren kenmerkt de vakantieperiode in de zomer zich bij ons door extra drukte. Het onderhoud dat onze opdrachtgevers plegen aan scholen brengt ieder jaar weer veel werk met zich mee. Lees verderU ontvangt deze nieuwsbrief op %%emailaddress%%.
Wilt u zich afmelden? Klik hier

Hoofdkantoor: Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk,
Tel: 085 - 48 30 981